Annonse
Annonsørinnhold

Spar 25 % på toppmodeller fra Salomon og behold formen i vinter

Spar 25 % på toppmodeller fra Salomon og behold formen i vinter

Foto: Salomon

I

I samarbeid med Supersport har vi fått tips om sko og bekledning til vinterhalvårets løpeturer. I tillegg får du 25 % rabatt på favorittmerket Salomon med en eksklusiv rabattkode!

Sist oppdatert: 15. november 2018

Vi har tatt en prat med Supersport.no, som har lang erfaring med sko og bekledning for aktiviteter i all slags vær. De trekker frem Salomon som en klar favoritt, siden produktene er laget for å takle de kalde sesongene, med utfordringer som regn, vind og glatt føre.

Supersport.no heier på sporty folk og gir en eksklusiv kode med 25 % på alt fra Salomon! Produkttips får du videre i artikkelen, men her kan du se hele utvalget fra Salomon for en aktiv vinter.

– Salomon har i en årrekke vært med på å utvikle utstyret til noen av verdens beste utøvere, og nettbutikken vår har derfor satset hardt på dette merket, forteller Kristian Horne, markedsfører og innkjøper hos Supersport.no.

Få hele 25 % rabatt på Norges råeste utvalg av Salomon! Bruk koden «nettavisen» i kassen, og rabatten blir trukket fra totalsummen. 

(Rabattkoden gjelder t.o.m. søndag 18. november)

Klikk her for å se hele utvalget fra Salomon hos Supersport.no

Enormt utvalg av løpesko

Salomon lager noen av verdens råeste løpesko, og flere av de aller beste terrengløperne velger ikke uten grunn nettopp Salomon. Hos Supersport.no finner du skoene som gir deg grep i høst, og disse utnevnes som favoritter:

– Toppmodellen Salomon S/Lab Ultra gir vanvittig grep og den lave vekten gjør denne til et sikkert valg på løpeturen i høst. Salomon XA Pro 3D GTX er en solid allrounder som fungerer til skogstur så vel som til hverdags. Gore-Tex holder beina tørre på vått terreng, opplyser Horne.

Til løping på is og snø er det derimot Salomon Speedspike CS som utmerker seg. Her får du den gode passformen fra Salomons løpesko, men med superbra grep gjennom innebygde brodder.

Salomon S/Lab UltraSalomon XA Pro 3D GTXSalomon Speedspike CS

Se mer fottøy fra Salomon her og husk rabattkoden «nettavisen» for 25 % rabatt

Jakker for høstens treningsturer

Høsten kan være sur og kald, men heldigvis er det enkle grep som skal til for å øke komforten. Supersport.no har et stort utvalg av jakker som holder høstregnet ute.

– Salomons treningsjakker er enkle å anbefale fordi de er lette, pustende og har fantastisk passform!

Til menn: Bonatti Pro Wp JacketSalomon Rs Softshell Jacket
Til kvinner: Salomon Lighting Wp JacketSalomon Lighting Warm Shell Jacket

Varme tights for kalde dager

De fleste av oss er vel enige om at tights er å foretrekke når man skal ut på løpetur. Salomon har derfor laget egne tights for de kalde månedene, slik at du kan opprettholde komforten uten å fryse.

– Salomon agile warm tights gir deg fantastisk passform, refleksdetaljer som er viktig i mørket, og et behagelig børstet materiale som varmer, informerer Horne.

Til menn: Salomon Agile Warm Tight Black
Til kvinner: Salomon Agile Warm Tight Women’s Black

Se flere tights fra Salomon og husk rabattkoden «nettavisen»

Ikke glem hode og hender

Et komplett løpesett er ikke fullkomment uten et pannebånd eller lue. Salomon har høstet erfaring fra flere tiår med vintertrening, for å få frem de beste produktene. De tilbyr luer og hansker i mange ulike utforminger og materialer.

 Salomon Equipe GloveSalomon Rs Pro Beanie

Sekker til tur og trening

En god sekk kan gjøre livet lettere om du er på løpetur eller på en dagstur i marka. Salomon har funksjonelle sekker, som dekker et bredt spekter av bruksområder.

– Supersport.no har modeller som passer alt fra kvikklunsj-tur til ultraløp. Salomon Bag S/Lab Sense Ultra må være markedets beste løpesekk, for den merker du knapt at du har på deg, sier Horne.

Salomon Agile 12 blir også nevnt som en utrolig allsidig sekk med smarte løsninger.

Salomon Agile 12Salomon Bag S/Lab Sense Ultra

Julegavetips: Produkter som holder formen ved like er det beste du kan gi til sportsentusiasten!

Se alt fra Salomon hos Supertsport.no her og få 25 % rabatt med koden «nettavisen»