Stil

Piké: Sommerens favoritter

Piké: Sommerens favoritter

Foto: CareofCarl

D

Dette er et must have i sommergarderoben. Piké er en vinner, og er med på å løfte sommerstilen til et klassisk og pent uttrykk.

Sist oppdatert: 16. mai 2018

Polo Ralph Lauren står sterkt når vi vurderer en ny piké (også kalt pique) til garderoben. Det er en av nordmenns helt klare favoritter, og det med god grunn. Det stilrene designet gjør seg svært godt i kombinasjon med våre klesvaner. Likevel finnes det gode alternativer til det klassiske plagget, deriblant fra Fred Perry, Lacoste, Gant, Tommy Hilfiger, Filippa K, Sail Racing eller BOSS.

Se stort utvalg av pikéer her

A post shared by Care of Carl (@careofcarl) on

Piké fra Polo Ralph Lauren

Den klassiske poloskjorten i hvit må du ha, og er den første du bør investere i. I tillegg er poloskjortene en veldig populær modell, som spriter opp et noe mer klassisk antrekk.

Sjekk stort utvalg av pikéer fra Polo Ralph Lauren her.

pique-polo-ralph-lauren

Hvit piké fra Ralph Laurenblå piké fra Ralph Laurenhvit piké med mønster fra Ralph Lauren


Piké fra Gant

Gant er en sikker vinner denne sommeren, og er et merke som forbindes med preppystil og klassiske plagg. Her er våre piké-favoritter fra det stilsikre klesmerket.

Sjekk årets pikéer fra Gant her.

pike gant

Stripete piké fra Gantsvart piké fra Gantlyseblå piké fra Gant


Piké fra Fred Perry

Luksus er stikkordet for merket med den karakteristiske laurbærkransen brodert på plaggene. Det gir pikéene et stilrent design. Her er våre favoritter:

pike fred perry

Klassisk blå piké fra Fred Perrystilig piké i original design fra 1950-talletlekker piké i ny vri


Piké fra Lacoste

Den ikoniske modellen Orginal Polo er verdt å ha i skapet, og har over mange år vært et svært populært plagg. Dette er våre fargefavoritter i Lacoste sin piké.

pike lacoste

Sommerfarge! Oransje piké fra Lacosteklassisk hvit pikémaritim piké (mørkeblå)


Piké fra Sail Racing

Sail Racing har seilet opp som en av de største sporty favorittene innen mote her i Norge. Spesielt for den sporty mannen og båtfolket, er dette piké-favorittene.

pike sail racing

Rød piké fra Sail Racingblå piké fra Sail Racinghvit piké fra Sail Racing


Piké fra Morris

Det svenske merket Morris ble startet i 2004, og har siden den gang blitt en favoritt blant norske menn. Stilen kan minne mye om Ralph Lauren sine plagg og koblingen til klassisk eleganse. Her får du merkeklær av god kvalitet. Vi har funnet våre piké-favoritter fra Morris.

pike morris

Enkel pikéskjorte i blå –  Morris-piké i gråKlassisk blå piké fra Morris


Piké fra Paul Smith

Klesmerket Paul Smith er en historie om en av Storbritannias fremste designerne innen herremote. Plaggene har særpreg som distinkte flerfargede striper, sebraen og Mini Cooperen. Dette er plagg som oser eksklusivitet, og er svaret på britisk herremote i toppklasse.

pike paul smith

Piké med flerfargede striperhvit piké fra Paul Smithblå piké med detaljer